- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10 VI 16
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
az utolso kerdesedre a valasz (akar csak a sajat peldambol kiindulva is) hatarozott igen
viszont a papirt tudnod kell kompenzalni - vagy megfelelo szintu gyakorlati tapasztalattal, vagy a lenyegesebb kisebb fizetessel
azt meg neked kell eldontened, hogy milyen terulet erdekel, ez nem ugy mukodik hogy 'hu, ma nagyon megy az ABAP, azt toljad mer' az jo!'. mert igaz ugyan hogy az ABAP programozokat igen szepen meg szoktak fizetni, de ha utalod csinalni, mert nem testhez allo, akkor felesleges. inkabb olyan teruletet valassz, amit szivesen csinalnal
en nem jartam semmilyen tanfolyamra (bar gimnaziumban info tagozatos voltam, meg elkezdtem a fosulit, amit aztan nem fejeztem be), a tudasom nagy reszet konyvekbol, netrol, meg persze sokeves hobbifejlesztessel szereztem. nehezebb es lassabb ut, mint pl. vegigjarni egy jo egyetemet, de kozel sem lehetetlen

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Parfüm topik
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- 10 VI 16
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest