- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrojDtroll #9486 üzenetére
A feladatot szerintem bármilyen nyelven meg lehet oldani.
Valahogy így képzelem el a folyamatot - bár nem voltam valami szuper jelek és rendszerekből, úgyhogy lehet téves, és majd kijavít valaki.
1) Szerezd meg a kvantált hangjelet (például folyasd át a programodon a zenét, vagy vedd fel mikrofonnal).
2) Futtass rajta folyamatosan FFT-t.
3) Az FFT-től kapott komplex számoknak vedd az abszolút értékét, majd átlagold.
4) Ezt a számot jelenítsd meg a 10 LED-eden a nagyságától függően (kísérletezd ki az értékkészletet).Mondjuk ebből a jel intenzitását fogod megkapni, de szerintem azt lehet 10 LED-en mutatni, a ritmust (BPM) inkább kiírni kéne
dabadab példája mondjuk elég jó alternatíva, három LED változik attól függően, hogy milyen ritmushangszert detektál a minim. Igazából az egészet megcsinálja neked bármely open source hangos lib.
-
válasz
DrojDtroll #9486 üzenetére
Amiről én tudok, az a minim nevű Java library, abban van a beatdetect, ezt használták LED-villogtatós Arduino projektekben.
Ja, és természetesen az 1/10 másodperc az nagyon sok, sokkal finomabban kell kvantálnod, a PAL 50 Hz-e már egész jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest