Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Gear S3 - második kör
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha engem kérdezel, akkor javascripttel kezdesz, szinte mindenhova kell, nem úszod meg programozóként, és kellően egyszerű a szintaktikája, hogy az alapokat megtanulhasd belőle."
Szerintem nagyon sok programozó tök jól megvan JavaScript-ismeretek nélkül is, és attól még jó a szakmájában.
Ha webfejlesztésről beszélsz, akkor igaz, hogy elkerülhetetlen a JavaScript-ismeret, de ha általánosságban említed a programozót, akkor nem feltétlenül...======================
(#6570) cucka :
"A képzés maga pedig szerintem vicc, 4 félév alatt a töredékét sem lehetne megtanítani tisztességesen, úgy, hogy érjen is valamit. Főleg, hogy a képzés kb. nulláról indít."
Ugyanez jutott eszembe, brutális mennyiségű anyagot akarnak letolni 4 félév alatt, ebből szerintem az lesz, hogy a tanulók csak totálisan összezavarodnak, fogalmuk sem lesz érdemben egyik nyelvről sem, mindegyikről lesz valami felületes ismeretük. Az is igaz, hogy ha belegondolsz, a nehéz egyetemeken 4 félév alatt szintén brutális mennyiségű ismeretet akarnak letolni a torkunkon, tehát ez már megint elhivatottság kérdése. Ha valaki tényleg kőkeményen ráfekszik, akkor talán megtanulhatja mindezeket, de szerintem nem biztos, hogy érdemes ennyit, inkább megtanulni egy nyelvet egész jól, úgy, hogy tényleg értse, aztán a többivel is szépen megismerkedni, mert a sok nyelvre való rálátás sokszor többet érhet, mint az, ha csak egy nyelvet tudsz jól, mert ha jó algoritmikus gondolkodása van valakinek, akkor csak dokumentáció-olvasgatás kérdése, hogy a többi nyelvet mennyire fogja tudni elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ha webfejlesztésről beszélsz, akkor igaz, hogy elkerülhetetlen a JavaScript-ismeret, de ha általánosságban említed a programozót, akkor nem feltétlenül...