Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Bikkrom
üzenetére
Szia!
1. ASP.NET MVC annyira jó, hogy e mellé már szinte vétek CMS-t használni, de te tudod (szvsz ez bármelyik MVC-re igaz, ha már egyszer eljutottál erre a szintre, akkor minek CMS???). Ha mégis CMS-t akarsz, akkor én az Orchard-ot, vagy a DotNetNuke-ot, vagy bármelyik másikat a kismillióból javaslom. Azt fontos tudni, hogy számomra érthetetlen okból a .Net-es CMS-ek zabálják a tárhelyet, mindegyik egy alap üres telepítéssel is 100Mb felett fogyaszt.
2. ASP.NET-es tárhelynek kizárólag az asphostpage szolgáltatót érdemes használni. Van még vagy 4-5 másik komoly cég, de árban és szolgáltatásban, ügyfél orientáltságban sehol nincsenek hozzájuk képest.
Remélem tudtam segíteni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Bikkrom
üzenetére
Ja, hogy így! Megmondom őszintén, kicsit átrohanva olvastam csak a hsz.-eket, és a CMS-ekre fókuszáltam, így kicsit számomra elsikkadt, hogy ASP.NET MVC-ben fejlesztesz, tulajdonképpen így már nem feltétlenül indokolt a CMS, tehát igazad van, hogy nem CMS-ben gondolkodsz: tulajdonképpen így is elég sok eszköz birtokában vagy. PHP-fejlesztés esetén maximálisan indokolt lenne a CMS vagy egy framework használata, ASP.NET-ben már nem.
ASP.NET-es tárhelyről pl. martonx biztos, hogy többet tudna mondani, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 6Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest