Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Sk8erPeter #5962 üzenetére
Persze a biztonsági hibák miatt beléptetést/regisztrációt nem magam csináltam. VS2010-ben ha felteszem ASP-re a razor syntaxos MVC3 kiegészítést akkor alapból ad egy elég komoly rendszert. Arra ráhúztam a saját layoutom. Az admin felületet meg a kommentelést kellett megírnom. Az sem volt vészes. De így legalább minimál a kód. Ami nagyon fontos, mert minél tovább ki akarom húzni ingyenes tárhelyen. Így a terhelést minimalizálnom kell. A layout is csak 80kB. Persze ebből még faraghatok.
Viszont érdekelne, hogy melyik CMS rendszert alánlanátok a fent leírt követelményekre. Tehát belépés/regisztráció, cikk írás/kommentelés, admin felület.
Ha közel ilyen méretben lesz CMS rendszer akkor kipróbálom.
Egy kis OFF:
Feltettem a kérdést a tárhelyes topicban is de régóta nincs válasz. ASP .NET 4.0 fizetős tárhelyre mit javasoltok? tarhely.eu-t néztem ki. De nem írják, hogy korlátlan lenne az adatforgalom.Mert az nekem fontos és itt nem írják...
Tudtok olcsóbbant vagy jobbat? Korlátlan adatforgalommal persze.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest