Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Persze a biztonsági hibák miatt beléptetést/regisztrációt nem magam csináltam. VS2010-ben ha felteszem ASP-re a razor syntaxos MVC3 kiegészítést akkor alapból ad egy elég komoly rendszert. Arra ráhúztam a saját layoutom. Az admin felületet meg a kommentelést kellett megírnom. Az sem volt vészes. De így legalább minimál a kód. Ami nagyon fontos, mert minél tovább ki akarom húzni ingyenes tárhelyen. Így a terhelést minimalizálnom kell. A layout is csak 80kB. Persze ebből még faraghatok.
Viszont érdekelne, hogy melyik CMS rendszert alánlanátok a fent leírt követelményekre. Tehát belépés/regisztráció, cikk írás/kommentelés, admin felület.
Ha közel ilyen méretben lesz CMS rendszer akkor kipróbálom.
Egy kis OFF:
Feltettem a kérdést a tárhelyes topicban is de régóta nincs válasz. ASP .NET 4.0 fizetős tárhelyre mit javasoltok? tarhely.eu-t néztem ki. De nem írják, hogy korlátlan lenne az adatforgalom.
Mert az nekem fontos és itt nem írják...
Tudtok olcsóbbant vagy jobbat? Korlátlan adatforgalommal persze.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert az nekem fontos és itt nem írják...
Tudtok olcsóbbant vagy jobbat? Korlátlan adatforgalommal persze.