- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
szubence #4267 üzenetére
C++, C#, Java
Mindegyik másra jó, attól függ, milyen területen akarsz elhelyezkedni. C++ inkább rendszerközeli, Java inkább webes, C# meg webes/windowsos.
Én személy szerint a C#-ban látok leginkább jövőt, azt választanám a helyedben.Tanfolyamokról az a véleményem (voltam elég sokon), hogy annak való, aki nulláról indul pl. .NETben, C#-ban Aki már eljutott a Hello World-ig, az többet ér, ha a tanfolyamon eltöltött időt inkább gyakorlással tölti, konkrét programokat próbál írni, interneten keresgél megoldásokat, stb. Nagyon jó ebook-ok vannak az összes témában, azokat is érdemes átrágni. Persze ez is egyén és tanfolyam függő. Én pl többet tanulok egy-egy egynapos konferencián, amin bemutatnak egy új terméket, végigkattintgatnak egy példát percek alatt, mint egy többnapos tanfolyamon, ahol lépésenként magyarázzák az elméletet és kevés gyakorlat van.
Zárójelben: 144ezer forintért nekem komolytalannak tűnik egy 80 órás c# tanfolyam. Máshol kétszer ennyiért van 40 órás tanfolyam, profi környezetben,Microsoft által minősített oktatóval. Aztán persze lehet, hogy ez a 80 órás is jó, ki tudja, mindenesetre nagyon olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest