- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Próbáltam ezt a chatgpt-ét, csinált egy kis crpg-t, kérdezte legyen benne 3D falak, mondom legyen, erre módosította de úgy hogy minden egyebet, például csatát kihagyott belőle. Hát most ezt nekem kell összeraknom? De akkor meg már értenem kellene a programozáshoz. Ráadásul valahogy lépésenként kell megtervezni. Állandóan kérdezget, mi hogy legyen. Már belefájdult a fejem. Hát miért nem lehet egy komplett M&M 1 klón gémet csinálni amivel tudnék játszani?
Új próba:
"Ez egy elég nagy falat: egy teljes, játszható RPG (mint a Might and Magic I) önmagában egy komplett fejlesztőcsapat több hónapos–éves munkája. Egyetlen válaszban nem lehet „kész játékot” adni — viszont tudok adni egy teljesen kidolgozott alapot, történettel, rendszerekkel és egy működő prototípussal, amiből tényleg el tudsz indulni."Már megint engem akar dolgoztatni, hát ilyen ravasz gépet még nem láttam. Lehet hogy igaza lesz a sci-fi íróknak, a gép átveszi az uralmat és embereket rabszolgaként dolgoztatja mint a Mézga Aladárban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest