Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
repvez
üzenetére
>...mert neked, megvoltak azoka a lehetőségeid, hogy a PC-vel egyutt fejlödtél és tanultad a nyelveket folyamatosan...
De azért az ugye megvan, hogy én a számítógépekkel együtt nőttem fel, és egy generációnyi időt szántam rá arra, amire te egy puhára kipárnázott fél éves tanfolyamnyit sem szeretnél rászánni, csak nyafogsz, hogy akarod ugyan azt az ismerethalmazt? Csak ami időt itt fórumozással eltöltöttél, kezedbe vehetted volna mondjuk ezt a könyvet (tuti megvan e-boltban is valahol, úgy "olcsóbb"), és már előrébb lennél.
Ha csak keseregni gondoltál tanulás helyett, hogy ugyan miért nem tökéletes a világ (ha láttál bárhol tökéletes világot, szólj nekem is, én is szívesebben élnék ott), akkor a tanulás felejtős. Próbálj meg valami teljesen mást. Upwork vagy hasonló freelancer site, bedobod nekik a problémát, és kész megoldást kérsz. Valamennyi pénzért biztosan lesz segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Akvarisztika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest