- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
repvez #18680 üzenetére
>...mert neked, megvoltak azoka a lehetőségeid, hogy a PC-vel egyutt fejlödtél és tanultad a nyelveket folyamatosan...
De azért az ugye megvan, hogy én a számítógépekkel együtt nőttem fel, és egy generációnyi időt szántam rá arra, amire te egy puhára kipárnázott fél éves tanfolyamnyit sem szeretnél rászánni, csak nyafogsz, hogy akarod ugyan azt az ismerethalmazt? Csak ami időt itt fórumozással eltöltöttél, kezedbe vehetted volna mondjuk ezt a könyvet (tuti megvan e-boltban is valahol, úgy "olcsóbb"), és már előrébb lennél.
Ha csak keseregni gondoltál tanulás helyett, hogy ugyan miért nem tökéletes a világ (ha láttál bárhol tökéletes világot, szólj nekem is, én is szívesebben élnék ott), akkor a tanulás felejtős. Próbálj meg valami teljesen mást. Upwork vagy hasonló freelancer site, bedobod nekik a problémát, és kész megoldást kérsz. Valamennyi pénzért biztosan lesz segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő