- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx #18051 üzenetére
@martonx
Amit az eddigiekben találtam azokról az eszközökről, szétszedik a html-t elemekre, és egyesével segítenek nekem text-et kinyerni. Amit hiányolok, azok a legkülönfélébb beágyazások, amikről még mindig nekem kell megállapítanom, vizuálisan milyen pozícióba kerülnek a többihez képest. Mondjuk div a div-ben, ami ki van úsztatva sticky-be vagy valami. Ahhoz képest csak egy mezei xml parser semmi olyasmi, amit ne tudnék én is megírni, egyúttal semmi olyasmi, ami a valódi problémámat megoldaná. Példának okáért hogy elkezdek minden létező css játékot egyesével lekezelni. Ha valakinek volt nagyon sok ideje, akár csinálhatott olyat is, de annak nem leltem nyomát annak a 3 libnek a dokumentációjában. (Talán csak elfigyelmetlenkedtem volna?)
@pelyib
Melyik lib kínál olyat, hogy teljes weboldal nyomtatási nézetet küld ki text stringes változóba / ms-dos text formában?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest