- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Tasker
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx #18051 üzenetére
@martonx
Amit az eddigiekben találtam azokról az eszközökről, szétszedik a html-t elemekre, és egyesével segítenek nekem text-et kinyerni. Amit hiányolok, azok a legkülönfélébb beágyazások, amikről még mindig nekem kell megállapítanom, vizuálisan milyen pozícióba kerülnek a többihez képest. Mondjuk div a div-ben, ami ki van úsztatva sticky-be vagy valami. Ahhoz képest csak egy mezei xml parser semmi olyasmi, amit ne tudnék én is megírni, egyúttal semmi olyasmi, ami a valódi problémámat megoldaná. Példának okáért hogy elkezdek minden létező css játékot egyesével lekezelni. Ha valakinek volt nagyon sok ideje, akár csinálhatott olyat is, de annak nem leltem nyomát annak a 3 libnek a dokumentációjában. (Talán csak elfigyelmetlenkedtem volna?)
@pelyib
Melyik lib kínál olyat, hogy teljes weboldal nyomtatási nézetet küld ki text stringes változóba / ms-dos text formában?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő