-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx #18051 üzenetére
@martonx
Amit az eddigiekben találtam azokról az eszközökről, szétszedik a html-t elemekre, és egyesével segítenek nekem text-et kinyerni. Amit hiányolok, azok a legkülönfélébb beágyazások, amikről még mindig nekem kell megállapítanom, vizuálisan milyen pozícióba kerülnek a többihez képest. Mondjuk div a div-ben, ami ki van úsztatva sticky-be vagy valami. Ahhoz képest csak egy mezei xml parser semmi olyasmi, amit ne tudnék én is megírni, egyúttal semmi olyasmi, ami a valódi problémámat megoldaná. Példának okáért hogy elkezdek minden létező css játékot egyesével lekezelni. Ha valakinek volt nagyon sok ideje, akár csinálhatott olyat is, de annak nem leltem nyomát annak a 3 libnek a dokumentációjában. (Talán csak elfigyelmetlenkedtem volna?)
@pelyib
Melyik lib kínál olyat, hogy teljes weboldal nyomtatási nézetet küld ki text stringes változóba / ms-dos text formában?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest