Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
De létezik. És sokkal többet is tud az én programocskámnál... Csak az én alkotásom ~50K, ez meg alsó hangon ~230M. Azért nagyon nem mind1.
Ennél(is) felmerül az a kérdés, hogy akkor most egy(vagy több
) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor mciSendString() -el minden audio formátum lejátszható, minimális méretű binárissal(és ezt tartalmazza az OS, nem kell külön dll, vagy külső program)...
Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor
Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...