- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
De létezik. És sokkal többet is tud az én programocskámnál... Csak az én alkotásom ~50K, ez meg alsó hangon ~230M. Azért nagyon nem mind1.
Ennél(is) felmerül az a kérdés, hogy akkor most egy(vagy több
) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor mciSendString() -el minden audio formátum lejátszható, minimális méretű binárissal(és ezt tartalmazza az OS, nem kell külön dll, vagy külső program)...
Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple watch SE3 2025 gyári dobozban Új!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor
Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...