-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
martonx #15434 üzenetére
Ezekkel mar talalkoztam. Mivel az egesz projekt meg csak gyerekcipoben jar es lehet hogy nem is lesz jovoje, nem foglalkozok azzal hogy kerelmet irjak nekik, hogy noveljek meg a limitet. Csatoljam melle a pre-pre-pre-pre-alpha-just-proof of concept snippet teszt appomat, atvizsgalasra?
Az viszont erdekelne, hogy uzleti alapon mennyibe kerul egy lekerdezes. Nem akarok en ingyen lekerdezni adattokat, csak irjak le valahova hogy mi a tarifaja.
Azt amugy nem ertem, hogy ket kvazi ugyanannyi eroforrast lekoto lekerdezesnel miert kerul 1 egysegbe az egyik, 100-ba a masik.
Most ideiglenesen inditottam egy masik projektet, hogy ma meg tudjak dolgozni, holnap meg a masik quotaja is resetelodik, de inkabb valtok nem csak a youtube apirol, de a youtube-rol is, ami amugy is csak tesztnek lett szanva.
Van ahol azt olvastam, hogy valaki ugy oldotta meg a problemajat, hogy inditott egy halom projektet a youtube dev oldalan es ha visszadobta a lekerdezest a napi limitre hivatkozva, az algoritmus kulcsot valtott es folytatta. Talan 15 projekt a limit, igy 15x annyi lekerdezest tud naponta futtatni. Most kvazi en is ezt hasznalom ki, csak manualis modon. Ebben a fazisban nincs szuksegem sokkal tobb lekerdezesre es at is terveztem a sajat kodot, igy kevesebb lekerdezes is eleg. Kozben meg keresek alternativ mediakiszolgalot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest