Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Pont akartam mondani, hogy írja újra, de gondoltam biztos vannak itt mások, akik nem ilyen mazochisták, mint én. Én biztos nem baszakodnék chartokkal, meg tesztekkel, mert a vége akkor is csak egy szarkupac lesz, amit az évek alatt mindenki farigcsált. Persze, ha többet nem kell vele soha foglalkoznod, akkor lehet opció a módosítás.
-
ReFleXx
addikt
sajnos a perl-el nem tudok mit kezdeni ezt dobta a gep, 10-15eve elindultak valakik a perl vonalon, megirtak a core modulokat es erre epult ra azota az osszes team teszt scriptje is.
persze sok embernek nem tetszik, pedzegetik hogy pl python jobb lenne, de nem hiszem hogy hamarosan következik be az atallas tekintve hogy van 900 kész perl module meg tobb ezer perl script ezekre.
hidd el legszivesebben 0rol ujra irnam ezt a 3000 soros scriptet, de most egyelore ezzel kell szenvednem. eddig egy kb 20 soros shell script-et hasznaltam ugyanerre (nyilvan sok minden hardcodeolva sajat teszt kornyezetre), de be kell integralnom a globalis repoba, ez az elvaras
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest