Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
Nem lattam mi az eredeti problema, olyan regi posttal indulhatott, de pl. a muanyag es fem ajtok, ablakok tokjanak, szarnyanak profilja is 6m koruli szalakban kerul legtobbszor szallitasra es ott millimeter pontossagu vagas kell es gyakran vagnak 45 fokban is...sot az a gyakoribb.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
axioma
üzenetére
"Hany masodperc vagy perc az elfogadhato futasido a linkelt peldan?"
max. 60-70 sec. Ez szerintem még határesetben belefér az emészthető futásidőbe.
"Mi a celod: penzt kerni a _gyakorlatban_ jobb algoert"Egyébként alapvetően a teljesen ingyenes szoftverek híve vagyok(pénzt csak olyan formában fogadnék el, ha lenne olyan, aki elégedett lenne a programmal, és ezért adná-úgymond köszönetként-). Pénzt csak olyan kérhetne, aki megtalálná az optimális megoldást, és kezelné a dőlt végződésűeket is. A gyakorlati célom, hogy a 60-70 sec. alatt a 96 darabos példán minél közelebb legyek az általam ismert legjobb esethez, ami 22 szálban 3709 mm. Jelenleg a programom ez idő alatt 3431 mm-es legnagyobb leeső darabot talál meg. Ez majdnem 28 centivel rövidebb a 3709 mm-esnél. Ezt a különbséget szeretném levinni 10 centi alá(tehát min. 3609 mm-es leeső darabot találna). Ha ez sikerülne anélkül, hogy a wikis és a 85 darabos példán a mostani eredmény csorbulna, az nekem gyakorlatban megfelelne.
Arra, hogy adott időn belül kezelje a 45 fokos vágást is ezen a három vágásmintán, arra nincs esély, ezért ez nem kritérium.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest