Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
abban tévedsz, hogy azt hiszed: ha webes az alkalmazás, csak mobilon lehet használni.
nem, lehet használni asztali pc-ről is.az sem gond, hogy rengetegféle browser van (ja, kettő), egyszerűen előírod, hogy a te alkalmazásodat mivel kell használni.
egyébként én web apit jávában csinálnék, mert azt illik definíciós állományokból csinálni, másrészt meg jó dolog egy konténer, minden másra jó a php
szerk: azt meg, hogy adminisztrációs szoftvert felrakj a felhőbe, felejtsd el. a jogi részét nem tudod rendesen megcsinálni, a büntetés meg sok.
-
Ezekiell
veterán
Pont az a 20% lassulás tűnhetne el
Mobilra/tabletre meg nyilván egy optimalizált felület kellene, nem ez az őskövület 
És persze h nehezebb lenne megírni webre a cuccot, és tanulni kellene hozzá sokat, és szívnál vele bőszen, ezt mind nem kétlem. Ezért kell nektek csinálni egy ár-érték kalkulációt, és az alapján dönteni
Ezt csak ti tudjátok megcsinálni, de azt nagyon jól teszed, hogy körbenézel előtte!Én alapjában webre dolgozom (durva sarkítás, de mondjuk), szóval nekem már minden probléma webes appnak tűnik
(nyilván határok között) De mondjuk egy raktárkezelő/nyilvántartó/számlázó/ügyfélmanagement cuccot én tuti webappnak írnék meg jelenleg, több előnyét látom, mint hátrányát.De ha kis pénz/kis foci elvet kell követni, akkor ja, marad a winforms/wpf (inkább winformsot mondanám akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konteó topic
- Assetto Corsa Rally
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mobilra/tabletre meg nyilván egy optimalizált felület kellene, nem ez az őskövület