Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell
üzenetére
Figyi, itt olyan embereknek csinálsz programot, akik már attól kiborulnak, ha egy gombnak más lesz a helye vagy a színe. De szó szerint...értem én, hogy itt mindenki a webet favorizálja, de én még nem láttam olyan webes irodai programot, amire elégedetten csettintettem volna, hogy igen, ezt webre kellett írni. De ha mutatsz pár példát szívesen megnézem.
Több száz milliós külföldi szoftvereket láttam már, egyik sem volt webes, inkább kiraktak az asztalra egy rdp ikont és kész (pedig worldwide szoftverek, amit mondjuk egy cégcsoport összes országában használnak). Most mondhatjuk, hogy persze, mert lusták átírni, de lehet, hogy nem minden való webre. Sőt igazából egy kezemen meg tudom számolni mennyi webes irodai alkalmazás láttam eddig életemben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest