- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos1988 #14118 üzenetére
Bármilyen suliba megy az ember, sokat kell gyakorolni sulin kívül is. Az egyetemmel levelező formában az a bajom, hogy ott az anyag aztán vagy megérted vagy nem magadtól, mert el nem magyarázza senki. A webler teljesen jó, igaz házit nem nagyon adnak, viszont arra jó, hogy tudjam miket kell néznem, pár olyan honlapot mutattak, aminek a létezéséről sem tudtam . Mellette elő vagyok fizetve a letscode-ra is. Nem a szorgalommal van bajom, hanem hiányzik az útmutatás, illetve nem tudom, hogy hol van az a szint, amikor már elkezdhetek állást keresni juniorként. A hardskill úgyis munkahelyen fog jönni. Próbálok majd portfóliót is csinálni, egyik haveromnak építgetek honlapot, amiket tanulok azt próbálom beletenni majd. De visszatérve a green foxra szerintem én is hagyom. Még a brainig hubot néztem, talán őket megérné választani, de ők meg majd ősszel indítanak megint 3+6hónapos weblapkészítő képzést, ami nem ilyen bootcamp stílusú.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Nyaralás topik
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest