Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Create.
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Bármilyen suliba megy az ember, sokat kell gyakorolni sulin kívül is. Az egyetemmel levelező formában az a bajom, hogy ott az anyag aztán vagy megérted vagy nem magadtól, mert el nem magyarázza senki. A webler teljesen jó, igaz házit nem nagyon adnak, viszont arra jó, hogy tudjam miket kell néznem, pár olyan honlapot mutattak, aminek a létezéséről sem tudtam . Mellette elő vagyok fizetve a letscode-ra is. Nem a szorgalommal van bajom, hanem hiányzik az útmutatás, illetve nem tudom, hogy hol van az a szint, amikor már elkezdhetek állást keresni juniorként. A hardskill úgyis munkahelyen fog jönni. Próbálok majd portfóliót is csinálni, egyik haveromnak építgetek honlapot, amiket tanulok azt próbálom beletenni majd. De visszatérve a green foxra szerintem én is hagyom. Még a brainig hubot néztem, talán őket megérné választani, de ők meg majd ősszel indítanak megint 3+6hónapos weblapkészítő képzést, ami nem ilyen bootcamp stílusú.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- League of Legends
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest