Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Amiket en olvasok webshop / naplo / eroforras-allokalo adatbazist, azoknal altalaban nem is az a legnagyobb problema, hogy hogyan epiti fel a magjat az egesznek - bar azon mar erosen meglepodtem, hogy a csaladfas szakdoli me'g a fa generalast se maga csinalta, hanem 3rd party, nem erre szakosodott grafrajzoloval. [Ja nem vagyok az oktatasban csak a ferjem hoz neha haza es kerdezi a velemenyem.] A legtobbnek az a baja, hogy a feladatot nem gondolja at rendesen, az eszkozhoz keres feladatot, es a feladat sajatossagait nem veszi figyelembe. Nem eletszeru, annak csak egy egyszerusitett modellje. (Es altalaban arra se veszik a faradsagot, hogy a mar letezo, azonos vagy hasonlo funkcioju alkalmazast legalabb egy oran at nyomogassak.)
-
törölt tag
válasz
martonx
üzenetére
Nekem is webshop volt annak idején a diplomamunkám, csak php és mysql-ben. Persze ma már jobbat tudnék csinálni. Amúgy 0-ról indultam és mindent én találtam ki, szóval biztos sok tervezési hiba volt benne, de működött.
Adatbázisterv meg kell mindenképpen, ez nem kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bontatlan Xiaomi Watch S4 (41 mm) eladó
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest