Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bevallom, nem astam bele magam melyen, de ebben az esetben hogy jon ide egyaltalan a GDPR?
Mert az alapjan, amit eddig leirtal, nekem nagyon ugy tunik, hogy ebbol a szempontbol, illetve ezzel a programmal kapcsolatban jelenleg konkretan nem vonatkozik ratok az egesz.
Egyreszt nem foglalkoztok senkinek az adataival.
Masreszt meg csak nem is rendelkeztek ilyennel.Az meg, hogy csatolmanykent kapod meg, hogy kell ket csavar, egy csomag koton meg egy raklap kartonpapir, az szinten olyan dolog, hogy ha nagyon erolkodsz se tudod semmilyen profilhoz kapcsolni, azon tul, hogy xy ceg rendelt yx termeket, nem tudsz semmit.
Szoval, lehet csak En vagyok messzemenoen tajekozatlan ezen a teren (ez esetben elnezest), de nem ertem, hogy egyaltalan miert merul ez fel itt most.
Szvsz pont egy online applikacio eseten lehetne ez kerdes, de ott is csak akkor, ha barmi olyan adatod van, amivel tudsz valamit/valakit profilozni. Nameg ott mar felmerulne az, hogy ugyfeladatokat tarolsz, de ez most nem igazan van igy. Az meg, hogy a sajat gepet melyik ceg hogy vedi, az mar szvsz reg nem rad/ratok tartozik.
Aztan max ha nagy hulyeseget mondtam, majd a kollegak lefejeznek gyengeden oszt kesz.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gran Turismo
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HP OMEN - 16.1" FHD IPS 144HZ / i7-11800H / 16GB / 1Tb PCIe 4.0 / RTX 3060 6Gb
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi