Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bevallom, nem astam bele magam melyen, de ebben az esetben hogy jon ide egyaltalan a GDPR?
Mert az alapjan, amit eddig leirtal, nekem nagyon ugy tunik, hogy ebbol a szempontbol, illetve ezzel a programmal kapcsolatban jelenleg konkretan nem vonatkozik ratok az egesz.
Egyreszt nem foglalkoztok senkinek az adataival.
Masreszt meg csak nem is rendelkeztek ilyennel.Az meg, hogy csatolmanykent kapod meg, hogy kell ket csavar, egy csomag koton meg egy raklap kartonpapir, az szinten olyan dolog, hogy ha nagyon erolkodsz se tudod semmilyen profilhoz kapcsolni, azon tul, hogy xy ceg rendelt yx termeket, nem tudsz semmit.
Szoval, lehet csak En vagyok messzemenoen tajekozatlan ezen a teren (ez esetben elnezest), de nem ertem, hogy egyaltalan miert merul ez fel itt most.
Szvsz pont egy online applikacio eseten lehetne ez kerdes, de ott is csak akkor, ha barmi olyan adatod van, amivel tudsz valamit/valakit profilozni. Nameg ott mar felmerulne az, hogy ugyfeladatokat tarolsz, de ez most nem igazan van igy. Az meg, hogy a sajat gepet melyik ceg hogy vedi, az mar szvsz reg nem rad/ratok tartozik.
Aztan max ha nagy hulyeseget mondtam, majd a kollegak lefejeznek gyengeden oszt kesz.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- SkyShowtime
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs