- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bevallom, nem astam bele magam melyen, de ebben az esetben hogy jon ide egyaltalan a GDPR?
Mert az alapjan, amit eddig leirtal, nekem nagyon ugy tunik, hogy ebbol a szempontbol, illetve ezzel a programmal kapcsolatban jelenleg konkretan nem vonatkozik ratok az egesz.
Egyreszt nem foglalkoztok senkinek az adataival.
Masreszt meg csak nem is rendelkeztek ilyennel.Az meg, hogy csatolmanykent kapod meg, hogy kell ket csavar, egy csomag koton meg egy raklap kartonpapir, az szinten olyan dolog, hogy ha nagyon erolkodsz se tudod semmilyen profilhoz kapcsolni, azon tul, hogy xy ceg rendelt yx termeket, nem tudsz semmit.
Szoval, lehet csak En vagyok messzemenoen tajekozatlan ezen a teren (ez esetben elnezest), de nem ertem, hogy egyaltalan miert merul ez fel itt most.
Szvsz pont egy online applikacio eseten lehetne ez kerdes, de ott is csak akkor, ha barmi olyan adatod van, amivel tudsz valamit/valakit profilozni. Nameg ott mar felmerulne az, hogy ugyfeladatokat tarolsz, de ez most nem igazan van igy. Az meg, hogy a sajat gepet melyik ceg hogy vedi, az mar szvsz reg nem rad/ratok tartozik.
Aztan max ha nagy hulyeseget mondtam, majd a kollegak lefejeznek gyengeden oszt kesz.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest