- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
sztanozs #11946 üzenetére
srácok,
szerintem annyira alapos hozzászólásaitok voltak, hogy tisztelettel megérdemeltek néhány további részletet:
- a cégem nagyvállalat, nem gond a beruházás, ha az amúgy értelmes
- az sem gond, ha sokára lesz kész
- valóban szenvedünk azzal, hogy a partnereink nem telepítik a legfrissebb változatot
- valóban sok üzleti logika van kint a vastagkliensben, de email kliens módjára csatolt fájlokkal kommunikál felénk (smtp használattal)
azt hiszem, hogy a hozzászólások összességében a felhő alapú megoldás felé tolnak engem, én meg majd a döntéshozókat, ha tudom
:-)de továbbra sem találok semmi frankó grafikát, számadatot, hogy a mai magyar rögvalóságban vajon mekkora hátrány, ha az ember .Net (tehát Windows vastag) klienssel nyomul a cégek irányába
honnan lehetne valami statisztikát szerezni?másképp fogalmazva: értem, a webes technológia mégicsak király, de vajon eljött-e az ideje már egy több ezer példányos szoftver leváltására?
-
mckay
aktív tag
válasz
sztanozs #11946 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nagyon alapos válaszok jöttek, nem is gondoltam volna, hogy ennyire belendültök!
;-)Szóval akkor mégsem olyan egszerű a döntés, hogy ha drága a felhő és az előlről programozás, akkor mégis maradjon a kliens. Sejtettem.
Arról bárkinek van jó grafikája a tarsolyában, hogy egy .Net alap várhatóan mikor teszi majd igen korlátossá a program használatát? Hogy pl. a megvásárolható gépek meddig lesznek kompatibilisek, mikortól fog az UAC egy átlag gépen is elreszelni egy aláíratlan progit, mikor jön el az .exe progik alkonya (vs.: js, java, metro, bármi), sőt, már ma is mennyi cég nem használ Windows-t
Ilyesmi muníciója van valakinek készen?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest