Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
srácok,
szerintem annyira alapos hozzászólásaitok voltak, hogy tisztelettel megérdemeltek néhány további részletet:
- a cégem nagyvállalat, nem gond a beruházás, ha az amúgy értelmes
- az sem gond, ha sokára lesz kész
- valóban szenvedünk azzal, hogy a partnereink nem telepítik a legfrissebb változatot
- valóban sok üzleti logika van kint a vastagkliensben, de email kliens módjára csatolt fájlokkal kommunikál felénk (smtp használattal)
azt hiszem, hogy a hozzászólások összességében a felhő alapú megoldás felé tolnak engem, én meg majd a döntéshozókat, ha tudom
:-)de továbbra sem találok semmi frankó grafikát, számadatot, hogy a mai magyar rögvalóságban vajon mekkora hátrány, ha az ember .Net (tehát Windows vastag) klienssel nyomul a cégek irányába
honnan lehetne valami statisztikát szerezni?másképp fogalmazva: értem, a webes technológia mégicsak király, de vajon eljött-e az ideje már egy több ezer példányos szoftver leváltására?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Fractal Design Momentum 12 RGB Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs