- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axioma #11196 üzenetére
Persze, es beallithatok hozza tankkal is, meg nyomhatok fegyvert a fejehez, hogy biztos igazat mondjon.
Ne vicceljunk mar, ez egy forum, nem a munkahely. Se energiaban, se masban nem is eri meg ugy kezelni, mintha az lenne. Felteszel egy kerdest, arra kapsz egy valaszt, az alapjan tanacsot adsz, ha tudsz. Ennel messzebb ingyen es bermentve, ismeretlen embernek en biztos nem megyek, mert nem erdekel.
Feltettem egy kerdest, kaptam ra egy valaszt, es a valasz alapjan kollega megkapta a legjobb megoldast, amit meg meg is tud irni szerintem. Ennel szerintem nem realis tovabb menni.A munkaban/irodaban/valos eletben persze, igazad van, ott a standard az, hogy az ugyfel azt se tudja, mit akar, nemhogy azt, hogy mije van, az mas. De az nekem oszinten szolva kemeny is, regen csinaltam, ma mar nem csinalom, szepen el vagyok szeparalva a vegfelhasznalotol/megrendelotol/vadbarmoktol, es ennel keves jobb dolog tortent velem az utobbi par evben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master MasterBox MB511 RGB
- FSP Hydro GD 650W Gold
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest