Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axioma
üzenetére
Persze, es beallithatok hozza tankkal is, meg nyomhatok fegyvert a fejehez, hogy biztos igazat mondjon.
Ne vicceljunk mar, ez egy forum, nem a munkahely. Se energiaban, se masban nem is eri meg ugy kezelni, mintha az lenne. Felteszel egy kerdest, arra kapsz egy valaszt, az alapjan tanacsot adsz, ha tudsz. Ennel messzebb ingyen es bermentve, ismeretlen embernek en biztos nem megyek, mert nem erdekel.
Feltettem egy kerdest, kaptam ra egy valaszt, es a valasz alapjan kollega megkapta a legjobb megoldast, amit meg meg is tud irni szerintem. Ennel szerintem nem realis tovabb menni.
A munkaban/irodaban/valos eletben persze, igazad van, ott a standard az, hogy az ugyfel azt se tudja, mit akar, nemhogy azt, hogy mije van, az mas. De az nekem oszinten szolva kemeny is, regen csinaltam, ma mar nem csinalom, szepen el vagyok szeparalva a vegfelhasznalotol/megrendelotol/vadbarmoktol, es ennel keves jobb dolog tortent velem az utobbi par evben.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Call of Duty: Black Ops 6
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő