-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #1042 üzenetére
Az oprendszer nekem mindegy de ha lehet akkor XP. A nyelv lehetne magyar, mármint a menü meg ilyenek. Sajnos nem értek a programozáshoz ezért keresnék v.kit aki tud nekem segíteni. Ha van olyan program amivel lehet másikat készíteni azt is sívesn megnézném de lehet hogy boldogulok vele...
A program amit szeretnék készíteni, az a COM-1-ra készülne. Azt szeretném, hogy ha én leírok egy szöveget és rákattintok egy gombra, akkor azt kódolja be morse jelekbe, (amit én megtudok neki adni hogy mi legyen pl.:''a'' ''.-'' ) és a megfelelô ütemre a COM porton továbbítsa rövid és hosszú jeleket. Ha például egy ''a'' betüt szeretnék, akkor a COM-porton egy helyen (tökmindegy hol) lead egy pl.:5voltos feszültséget fél másodpercig (ez a rövid) és egy hosszabbat ez 1mp. Így tranzisztor segítségével egy másik áramkörbe tudom helyezni a morse impulzusokat. Az áramkör egy Rádió adó-vevő lenne, ami hang-pittyegésekkel továbítja a másik adónak ami most vevő. A másik adó veszi a jelet és továbbítja a másik PC COM portjához, ami ezután visszakódolja a morzejeleket és utána azt kiírja szövegesen.
Ennél szerintem részletesebben nem tudom leírni. (szerintem).
elöre is köszz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Telekom mobilszolgáltatások
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- TP-Link WR1043ND router
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest