Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nagyon egyetértek, bár nem tudom, mit lehetne helyette. Egyik helyre úgy pályáztam, hogy kaptam egy feladatot, közben melóztam, a párom befeküdt szülésre készülve a kórházba, én meg otthon voltam a nagyobbikkal. Végül két éjjel, pár óra alatt kellett összedobnom egy programot, adatbázissal, példákkal, report-készítéssel, mindennel. Hiába van ezzel több év tapasztalatom, saját magam voltam úgy vele, hogy ezt azért bőven lehetne hová javítani.
A dolog érdekessége, hogy végül megnyertem az állást, aztán az életem úgy alakult, hogy mégsem fogadtam el.(#10382) PumpkinSeed: ezzel én is így vagyok, pár éve kezdtem el módosítani a pályámon. Programozni szeretek, de főleg saját projekteket, esetleg egyszemélyes vagy kisebb csapatos feladatokat, de a nagyüzemi már nem motivál. Viszont nagyon szeretek projekteket vezetni, csapatot építeni és irányítani, tanácsot adni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Renault, Dacia topik
- Milyen program, ami...?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest