Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
(#8847) bambano:
bocs, ha OFF volt!
"tömören válaszolva: felejtsd el az egészet." Ezt az egyet nem tehetem.Többieknek nagyon köszönöm a bíztatást!!!
Most úgy érzem, erre kell továbblépnem az életben. Óriási dolog lenne, ha azzal foglalkozhatnék egyszer, ami igazán érdekel. Hogy karrierben meddig juthatok kiderül majd, de sosem éreztem, hogy vezető akarnék lenni, szerintem ebben a szakmában sem fogom.
(#8848) inf3rno:
"Valami olyasmit kellene keresned, ahol nulláról megtanítanak programozni." BSC képzésen kívül, milyen egyéb lehetőségeim vannak? A tanfolyam szóra keresve ebben és a JAVA topikban, úgy látom, hogy az nem igazán javasolt tanulási forma. Nekem az is tökéletesen megfelelne, ha találnék egy magántanárt (akár innen), akivel hatékonyan tudnék tanulni.
Ha jól sejtem, februárig van időm átgondolni, hogy jelentkezzek-e felsőoktatási képzésre. Addig jó lenne felszedni egy kis tudást. Ha úgy döntök, bevállalom, melyik intézményt ajánlanátok? Levelező (Budapesten, mivel nem tudnám megoldani, hogy minden héten pénteken és szombaton vidékre utazzak.), vagy távoktatás képzést tudok elképzelni.Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest