Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- LG V30 - vezércsel
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
(#8847) bambano:
bocs, ha OFF volt!
"tömören válaszolva: felejtsd el az egészet." Ezt az egyet nem tehetem.
Többieknek nagyon köszönöm a bíztatást!!!
Most úgy érzem, erre kell továbblépnem az életben. Óriási dolog lenne, ha azzal foglalkozhatnék egyszer, ami igazán érdekel. Hogy karrierben meddig juthatok kiderül majd, de sosem éreztem, hogy vezető akarnék lenni, szerintem ebben a szakmában sem fogom.(#8848) inf3rno:
"Valami olyasmit kellene keresned, ahol nulláról megtanítanak programozni." BSC képzésen kívül, milyen egyéb lehetőségeim vannak? A tanfolyam szóra keresve ebben és a JAVA topikban, úgy látom, hogy az nem igazán javasolt tanulási forma. Nekem az is tökéletesen megfelelne, ha találnék egy magántanárt (akár innen
), akivel hatékonyan tudnék tanulni.
Ha jól sejtem, februárig van időm átgondolni, hogy jelentkezzek-e felsőoktatási képzésre. Addig jó lenne felszedni egy kis tudást. Ha úgy döntök, bevállalom, melyik intézményt ajánlanátok? Levelező (Budapesten, mivel nem tudnám megoldani, hogy minden héten pénteken és szombaton vidékre utazzak.), vagy távoktatás képzést tudok elképzelni.Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest