- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
36 éves közgazdász vagyok, eddig bankvilágban, és EUs beruházásokon dolgoztam. Kb. 1,5 éve véletlenül beleakadtam az Arduinoba, és nagyon megtetszett. Ezzel készítettem pár kisebb projktet, és mivel egyre izgalmasabbnak találtam a programozást, elkezdtem JAVA-val foglalkozni. (Azért ezzel, mert terveztem, hogy megtanulok Androidot programozni, hogy remek Android-Arduino projekteket alkothassak.) Könyvekből, netről tanulgattam a dolgot. Az utóbbi pár hónapban sajnos abbahagyni kényszerültem a programozást, de most végre újra foglalkozhatok vele. Most már erősen gondolkodom azon, hogy ezzel foglalkoznék inkább a jövőben, mert sokkal motiválóbbnak, érdekesebbnek találom, mint amilyen területeken eddig dolgoztam.
A legelső kérdésem az, hogy mennyire szükséges, hogy informatikus diplomát szerezzek. Több helyen is olvastam, hogy a jobban fizető multik elvárják, a kisebb cégek nem, de náluk kevésbé versenyképes fizetést lehet csak elérni. Ha 18 lennék, és épp pályaválasztás előtt állnék, nem lenne kérdés, hogy beiratkoznék egy felsőfokú képzsére, de ennyi idősen, meló mellett örülnék, ha nem kellene elkezdenem még egy iskolát, és otthon tanulhatnám ki a "szakmát". Emellett persze az sem elhanyagolható, hogy ha nem muszáj, nem költenék 7X200.000 Ft-ot 7 félévnyi tanulásra. Mit javasoltok, merre induljak?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Assetto Corsa Rally
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest