Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Visszatérnék ehhez a problémához, ugyanis lassan aktuális lenne a beüzemelés. Anno kaptam egy CGI szkriptes javaslatot, de kutakodva egy kicsit rájöttem, hogy nincs normális CGI Wrapper AutoIt mellé, ezért más nyelvvel kéne megoldanom a szerver appot.
Kérdés, hogy melyikkel. Sok tapasztalatom nincs egyikkel se. A feladat nem lenne bonyolult, alkalmazásokat kellene megnyitni/elindítani különböző kapcsolókkal a megadott időpontokban, vagy a vezérlőappban történő gombnyomásra. Anno megoldottam mindent Linux alapon cron + bash szkriptekkel, de most át kell adnom a stafétát másnak, és ő nem ért ehhez, ezért merült fel az ilyen vezérlő elkészítése.
Szóval merre tudok elindulni ez ügyben?Köszönöm előre is a tippeket

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest