Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Karnyújtásnyira az Android 17
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Visszatérnék ehhez a problémához, ugyanis lassan aktuális lenne a beüzemelés. Anno kaptam egy CGI szkriptes javaslatot, de kutakodva egy kicsit rájöttem, hogy nincs normális CGI Wrapper AutoIt mellé, ezért más nyelvvel kéne megoldanom a szerver appot.
Kérdés, hogy melyikkel. Sok tapasztalatom nincs egyikkel se. A feladat nem lenne bonyolult, alkalmazásokat kellene megnyitni/elindítani különböző kapcsolókkal a megadott időpontokban, vagy a vezérlőappban történő gombnyomásra. Anno megoldottam mindent Linux alapon cron + bash szkriptekkel, de most át kell adnom a stafétát másnak, és ő nem ért ehhez, ezért merült fel az ilyen vezérlő elkészítése.
Szóval merre tudok elindulni ez ügyben?Köszönöm előre is a tippeket

-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Előre bocsátom, hogy sose tanultam programozást, minden amit tudok, az az, amit saját magam tapasztaltam/kutattam - ergo bocsi, ha orbitális hülyeséget mondok
Szóval adott egy feladat: van egy számítógép, egy VPN kapcsolat másik végén (nevezzük szervernek), és van egy másik, amivel kezelni kell a szervert (kliens). Van kb 10 funkció amit el kellene látnia a szervernek, és ezeket a kliensgépről gombnyomásra kell indítani. Mindkét gépen Windows 8.1 van.
Úgy terveztem, hogy a szerverre felmenne egy progi, az összes ellátandó funkcióval, amihez a kliensgépről kapcsolódna egy vezérlőapp. Egyszerűsége miatt AutoIt alatt kezdtem írni a szükséges dolgokat, az összes funkciót megírtam már, és a vezérlőapp is kész, már csak a hálózaton keresztüli összefűzést kéne megoldani
Tud valaki ebben segíteni?Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest