- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bigbuda
üzenetére
Széchenyi Egyetem? Mindenből van gyakorlat. Én C, Java, C++, C#, Visual Basic, VBA környezeteket, programnyelveket tanultam levelező tagozaton. Ebből a C és a Java kötelező volt (C-ből két félév) a többit én választottam szakirányos tárgyként. Mindegyikből volt gyakorlati oktatás is. Ami tetszett hogy az Internet alkalmazások tárgy kapcsán is volt pici programozás. Gyártottunk egy egyszerű protokollt és egy kliens-szerver megoldást is csináltunk ami üzenetekre válaszolt
Inkább érdekes volt és egy jó tapasztalat hogy hogyan is kell egy ilyen rendszerszintű dologban gondolkodni, eljárni. Szerintem jó volt! Ebben is sok gyakorlati elem volt a különféle protokolok működésének bemutatására.Sajnos az oprendszerek tárgy szerintem gyengusz volt. Hiányzott belőle a rendszerprogramozás. Itt el tudtam volna képzelni néhány óra gyakorlatot még.
A Javát itt ismertem meg és tanultam meg használni. A szakdolgozatomat is Javában csináltam. ORM témában csináltam és a Hibernate keretrendszer bemutatása volt a cél egy példaalkalmazás elkészítésével.
A tanárok közt vannak jó fejek, akik segítenek, örülnek ha kérdezel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Wuthering Waves
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Mushkin 2x16GB DDR4 3200MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább érdekes volt és egy jó tapasztalat hogy hogyan is kell egy ilyen rendszerszintű dologban gondolkodni, eljárni. Szerintem jó volt! Ebben is sok gyakorlati elem volt a különféle protokolok működésének bemutatására.