Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Tehát akkor eddig 3-at kihúzhatok:
- Debreceni Egyetem Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar - programtervező informatikus
- Dunaújvárosi Főiskola - mérnökinformatikus- Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar - mérnökinformatikus
- Nyíregyházi Főiskola - programtervező informatikus- Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Gábor Dénes Főiskola - mérnökinformatikus
- Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - mérnökinf. vagy prog.tervező inf.Többiről bármi inó? Amugy abba tisztába vagyok, hogy szorgalom és önképzés nélkül sose tanul meg az ember, de azért tényleg jó lenne egy olyan hely, ahol lehetőség szerint legtöbbet megtanítanak, és ha van bármiféle kérdésem, problémám abban tudnak segíteni. Illetve az se mellékes, hogy esetleg az intézmény tud e segíteni gyakornoki hely, vagy egyéb továbbképzési lehetőségek, gyakorlatok biztosításában. Én szorgalmas vagyok, de jó lenne ha valamit érne is az a több mint 1millió forintos papír amit megszerzek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Asztalos klub
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Ford topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Revolut
- További aktív témák...
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- FiiO E10K Olympus 2 USB DAC, fejhallgató erősítő
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest