Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Szerintem nem is a bonyolult infrastruktúra igény miatt van kevés hoszting, hanem nincs rá piaci igény. A Java-t többnyire az Enterprise réteg használta, és sokáig nagyon jól elvoltak a hatalmas cégek a saját infrastruktúrájukkal, amibe a Java alkalmazásukat deployolták.
Kevésbé volt népszerű az egyszeri kóder számára a Java. PHP-val, Pythonnal ellentétben. Gondolom legfőképpen azért, mert gyorsabb nekikezdeni egy PHP-t megtanulni, mint Javát. Tudom, mert én is PHP-val kezdtem, és ha visszagondolok, sokáig azt sem értettem, hogy mire való a WAR, amikor elkezdtem Javával foglalkozni.
Rákerestem a Java hostingra, és ezt találtam http://programmers.stackexchange.com/a/185518
De ez nem annak köszönhető, hogy több "egyszeri kóder" kezdte el használni a Javát, hanem annak, hogy az infrastruktúra outsource-olás tendenciává vált, ahol azok a cégek is vevők lehetnek egy Java PaaS-ra, akik eddig teljesen boldogak voltak a saját rendszerükkel.
Egyébként abban lehet valami, hogy sok memóriát zabál, de nekem is a konténer minimum heap size 512mbyte-nak van beállítva alapból, még nem próbáltam ki, hogy az alkalmazás, amin éppen dolgozom mekkora memórián fut el kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest