Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
A CRM-et kb csak az üzletkötők és a vezetők használják, volt idén belőle oktatás, de azóta sem "nyitották ki" mindenkinek, pedig volt ám nagy fogadkozás, hogy húúú majd mindent ebben kell csinálni. Speciel én már nagyon vártam egy egységes rendszert.
Azóta sem történt semmi, kb. már az is elfelejtettük miről oktattak minket. :/
SugarCRM van (lesz, remélhetőleg).
De nincs egységes ajánlatadó form-unk pl.Van egy másik tervem is, de az meg webprogramozás, annak sem tudom hol kezdjek neki. Egy kereshető adatbázist akarok összehozni, amiben az objektumokhoz tartozó különféle értékekből összehasonlító grafikonok készíthetőek. Eddig php + mysql ami erre alkalmasnak tűnik.
De ez csak akkor, ha a fentinek tényleg nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi