- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Ezt nem értem. Biztos hogy nekem akartál válaszolni? Mert én nem kész programot kértem, hanem azt, hogy segítsen valaki, hogy a belinkelt programmal mi a baj, mert nem működik, és nem is jöttem rá, hogy mi a baja. Esteleg azt meg lehetett volna mondani, hogy mit hibáztam el benne, nem jó valami átadás, hivatkozás, akármi. És azért kérdezem itt, mert az írott anyagból nm értettem meg azt, amit ebben a feladatban használnom kell.
Másik dolog: én nem nyitottam még itt a PH!-n egyetlen topicot sem!! Nem tudom, honnan veszed ezt?
Ha mégis az én nevem szerepel ott, akkor valaki az én nickemen lépett be, és tette ezt, de tuttommal senki sem tudja a jelszavamat. Mindenesetre megváltoztatom.
Abban a dologban igazad van, hogy nem szereted az olyanokat, akiknek lövésük sincs a proghoz, úgy végzik el a kurzust. Én nem ilyen szertnék lenni, mivel ha elmegyek dolgozni, akkor semmit nem fogok tudni csinálni, ennek tényleg semmi értelme.
Remélem nem értettük félre egymást, és nincs harag!
KPepe
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobil flották
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Precision 5770 27% 17" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 13" A2338 2022 M2 16GB 256GB 2
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha mégis az én nevem szerepel ott, akkor valaki az én nickemen lépett be, és tette ezt, de tuttommal senki sem tudja a jelszavamat. Mindenesetre megváltoztatom.