- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Ezt nem értem. Biztos hogy nekem akartál válaszolni? Mert én nem kész programot kértem, hanem azt, hogy segítsen valaki, hogy a belinkelt programmal mi a baj, mert nem működik, és nem is jöttem rá, hogy mi a baja. Esteleg azt meg lehetett volna mondani, hogy mit hibáztam el benne, nem jó valami átadás, hivatkozás, akármi. És azért kérdezem itt, mert az írott anyagból nm értettem meg azt, amit ebben a feladatban használnom kell.
Másik dolog: én nem nyitottam még itt a PH!-n egyetlen topicot sem!! Nem tudom, honnan veszed ezt?Ha mégis az én nevem szerepel ott, akkor valaki az én nickemen lépett be, és tette ezt, de tuttommal senki sem tudja a jelszavamat. Mindenesetre megváltoztatom.
Abban a dologban igazad van, hogy nem szereted az olyanokat, akiknek lövésük sincs a proghoz, úgy végzik el a kurzust. Én nem ilyen szertnék lenni, mivel ha elmegyek dolgozni, akkor semmit nem fogok tudni csinálni, ennek tényleg semmi értelme.
Remélem nem értettük félre egymást, és nincs harag!
KPepe
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest