Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Ezt nem értem. Biztos hogy nekem akartál válaszolni? Mert én nem kész programot kértem, hanem azt, hogy segítsen valaki, hogy a belinkelt programmal mi a baj, mert nem működik, és nem is jöttem rá, hogy mi a baja. Esteleg azt meg lehetett volna mondani, hogy mit hibáztam el benne, nem jó valami átadás, hivatkozás, akármi. És azért kérdezem itt, mert az írott anyagból nm értettem meg azt, amit ebben a feladatban használnom kell.
Másik dolog: én nem nyitottam még itt a PH!-n egyetlen topicot sem!! Nem tudom, honnan veszed ezt?
Ha mégis az én nevem szerepel ott, akkor valaki az én nickemen lépett be, és tette ezt, de tuttommal senki sem tudja a jelszavamat. Mindenesetre megváltoztatom.
Abban a dologban igazad van, hogy nem szereted az olyanokat, akiknek lövésük sincs a proghoz, úgy végzik el a kurzust. Én nem ilyen szertnék lenni, mivel ha elmegyek dolgozni, akkor semmit nem fogok tudni csinálni, ennek tényleg semmi értelme.
Remélem nem értettük félre egymást, és nincs harag!
KPepe
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MIUI / HyperOS topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha mégis az én nevem szerepel ott, akkor valaki az én nickemen lépett be, és tette ezt, de tuttommal senki sem tudja a jelszavamat. Mindenesetre megváltoztatom.