Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
A jquery igen tetszetős. Végül is mivel elég minimális az oldalam így csak a "csicsázáshoz" kellett egy slideshow. 9kB a slideshow.js meg 92kB a jquery 1.7.1. De a 92 kiló nem tőlem töltődik.
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.min.js"></script>
Ez a bevett eljárás.
Ez a 92kB nem az én forgalmam.
De ezek tudtommal egyszer töltődnek le. CSS is meg ugye a layout képei is. Onnantól csak pár kilóbájtok mozognak. Kér a user, a szerveren lefut az adatlekérés és pár kilót visszaküld a szerver. Vagy éppen feltölt pár kilót a user ha cikket ír vagy kommentel. Ez minimális.Főleg azért lesz ez kevés, mert most, hogy megismerkedtem a div/css kombóval (én még tableben tanultam) így igyekeztem olyan hatást elérni, mint ami css zen garden oldalán látható.
De ha véletlen túllépem hátha hajlandóak egyezkedni ennél a tárhelyszolgáltatónál. Kifizetem a középső csomagot, cserébe emeljék meg a korlátozást. Meg a DB fog növekedni max 200-300 megára. A többi extrája nem izgat a nagyobb csomagnak.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez a 92kB nem az én forgalmam.