Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NT1M3
csendes tag
Üdv!
Komplett működő online szöveges mmorpg játékom indításához keresek társat illetve segítséget.
Az oldalt már működtettem , amit eladtam, és ennek a motorját átalakítottam lopott idő című film mintájára.
A játék az én működtetésem alatt jövedelmező volt rengeteg sms és átutalásos támogatás érkezett 2 hónap alatt, de anyagi gondok miatt tovább adtam.
Nem kell napi órákat előtte tölteni programozással, néha kell ránézni újítani 1-2 dolgot és mégis hozza a pénzt megfelelő reklámmal.Amennyiben érdekel, hogy társként tulajdonosként beszállsz várom leveled:
topsite00@gmail.com email címre
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest