Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én is hozzászólnék a témához

Igen, ki mennyit tanul magától... Ezen van a hangsúly, az Egyetemeken, meg amúgy is csak maradi tanár van, aki csak szívatni tud, de köze nincs a tanultaknak a melós helyre.
Meg mindenhol mást erőltetnek.
Nálunk van komputer grafika, Adatbázis sáv, meg Mesterséges intelligencia. PTI-n
Komputer, valami 20 évvel ezelőtti technológiákat, eljárásokat követelnek tőlünk. OpenGL, ugyanmár
nekik az ismeretlen fogalom tanítani. (itt jobb a BME vagy más egyetem).
Adatbázis, meg a helyi cégeknek jó... Ott eltud vele helyezkedni az illető.
Mesterséges Intelligencia, az kemény. Viszont annyit, hogy több tárgyat oktatnak ebben a témakörzben, mint a pl.: az ELTE-n, vagy BME-n. Talán az SZTE az amelyik a legjobb lehet.
És ez BSc szakon nem rossz mondjuk. De általános Java vagy .NET programozás az tényleg híg itt. Bár most volt olyan bekeményítés az egyik prog tárgyból, hogy csak úgy lett meg az aláírás, hogy félig megtanultam programozni. (A másik felét magamnak kell megszerezni).
Bár én MSc-n jobban szimpatizálok a PE-vel (Pannon Egyetem), mert tetszik, hogy mérnök informatikusként tanulhatok egy picit Nano technológiát, meg pár érdekességet, meg folyamatirányítás.Engem nem vonz az egyetem hírneve, hanem inkább a szakirány, hogy mibe tudok belekóstolni, kipróbálni. BME-ből is csak egy 2 szakirány érdekel, a többi nem

DE-ről
(Debreceni Egyetem)Én egyszer hallottam ezt Mérnökinfós és PTI-snél, hogy a különbség annyi, hogy a pti-s sokat tököl a megtervezéssel, addig a mérnökinfós, neki esik és kódol ész nélkül.
De engem nem érdekel, hogy ki hol végzett. Lehet valaki anyagilag nem tud megengedni egy Budapesti egyetemet... (drágább mint vidék). Ez is lehet az oka.
Én csak azokat gyűlölöm, akik folyton azzal villognak, hogy hol végeztek.... Hogy én ELTE-s én meg BME-s vagyok, és nagy az arcuk... Én tuti nem villognék ilyennel, ha esetleg felvesznek oda majd MSc-n... Meg alapjáraton nem is vagyok ilyen.De nem offolok tovább
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekik az ismeretlen fogalom tanítani. (itt jobb a BME vagy más egyetem).