Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Még nem akadtam el sehol...
Delphi-vel szoktam "bohóckodni". Nincs nagy programozói tudásom.
Amit tudok fórumokból szedtem össze, könyveket olvasgattam. Szóval nem tanultam, egy kis Turbo Pascal ismeretem volt gimiből. Épp ezért hajlamos vagyok egyszerű dolgokat túlkomplikálni, mert ugye nem vagyok tisztában az egyszerűbb parancsokkal, megoldási lehetőségekkel.Az első gondolatom például az volt hogy TXT-ként megnyitom és seltext, sellenght, selstart-okkal mahinálva kikeresem a kulcsokat, majd megkeresem a másik fájlban, benne van-e ugyanaz, majd a csibecsőrök közötti részt átemelem...
Utána nézelődtem és kiderült, egyszerűbb lenne, ha kulcsos XML fájlként kezelném őket, nézegettem is XML komponeneseket hozzá, de nem tudom telepíteni, lehet a 64-bites windows7 szívat.
Bár úgy láttam a Delphi 7-ben van gyári XML komponens, csak nem tudom használni

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amit tudok fórumokból szedtem össze, könyveket olvasgattam. Szóval nem tanultam, egy kis Turbo Pascal ismeretem volt gimiből. Épp ezért hajlamos vagyok egyszerű dolgokat túlkomplikálni, mert ugye nem vagyok tisztában az egyszerűbb parancsokkal, megoldási lehetőségekkel.