- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Még nem akadtam el sehol...
Delphi-vel szoktam "bohóckodni". Nincs nagy programozói tudásom.
Amit tudok fórumokból szedtem össze, könyveket olvasgattam. Szóval nem tanultam, egy kis Turbo Pascal ismeretem volt gimiből. Épp ezért hajlamos vagyok egyszerű dolgokat túlkomplikálni, mert ugye nem vagyok tisztában az egyszerűbb parancsokkal, megoldási lehetőségekkel.
Az első gondolatom például az volt hogy TXT-ként megnyitom és seltext, sellenght, selstart-okkal mahinálva kikeresem a kulcsokat, majd megkeresem a másik fájlban, benne van-e ugyanaz, majd a csibecsőrök közötti részt átemelem...
Utána nézelődtem és kiderült, egyszerűbb lenne, ha kulcsos XML fájlként kezelném őket, nézegettem is XML komponeneseket hozzá, de nem tudom telepíteni, lehet a 64-bites windows7 szívat.
Bár úgy láttam a Delphi 7-ben van gyári XML komponens, csak nem tudom használni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest