- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tamas60 #5152 üzenetére
"Már félek írni, mert ha nem sterilen a számítástekknika minden szabályának megfelelően fogalmazok akkor nem értik"
Nem erről van szó - és nem is kell félni írni... De annak a mondatrészletnek, amit írtál, és amit idéztem ("Adatcsomag érkezik a szerverre (tárhelyre gondoltak sokan, de az zsákutca lett)"), annak nem sok értelme van, mivel a tárhelyszolgáltató is egy webszervert tart fent, és amikor igénybe veszed a szolgáltatást, akkor kapsz egy adott kapacitású tárhelyet, amin tárolhatod a fájljaidat, és az ezek között előforduló HTML, PHP és ehhez hasonló fájlok futtatásáért, kimenetének megjelenítéséért maga a szerver na meg persze a böngésződ a felelős, és még számtalan dolga van a szervernek. Ezt nem kötekedésnek írtam, ne is vedd annak, csak nem tudtam, mit szeretnél vele kifejezni. Mindenesetre ha saját szervered is van a Victor Hugóban, akkor tárhelyed is van.
De maguk a konkrét feladatok, amiknek elvégzésére nem találtál megfelelő szolgáltatót, úgy tűnik, a rejtély homályába vész...Csak azért furcsa, mert elég sok mindent vállalnak a tárhely-szolgáltatók, megfelelő pénzért - persze lehet, hogy még így is olcsóbb volt fenntartani egy saját szervert, bár ez megkérdőjelezhető.
"Aki nem vállalja a személyes találkozót azzal nekem semmi dolgom."
Nyilván minden normális ember vállalja a személyes találkozót, ha elvállal egy melót, úgy tűnik, nem értetted, mire akartam kilyukadni...Nézz meg átlagos álláshirdetéseket - egy normális álláshirdetés elég jól körülírja, behatárolja a konkrét teendőket, elvégzendő feladatokat, hozzájuk elvárt ismereteket. Innen tudja a munkát kereső személy, hogy jelentkezzen-e egyáltalán állásinterjúra. Pl. ha jelentkezik olyan melóra, hogy "Programozás", akkor lehet, hogy az interjún kiderül, hogy olyan ismereteket várnak el a munkavégzéshez, amikről a jelentkező még soha életében nem is hallott, ergo nem fogja érdekelni a munka, és a munkáltató nem veszi fel. Akkor minek pazarolja az idejét olyasmire, amire tudja, hogy nem lesz alkalmas?
Vagy épp ellenkezőleg: tudja, hogy a szükséges tudás birtokában van, megpróbál bekerülni a céghez.
Erre céloztam azzal, hogy nem árt leírni a konkrét feladatot, mert pont ezzel hozhatod meg esetleg valakinek a kedvét a személyes találkozóhoz! De ez csak jótanács volt, nem izélgetés, most már úgyis tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest