Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz tamas60 #5152 üzenetére

    "Már félek írni, mert ha nem sterilen a számítástekknika minden szabályának megfelelően fogalmazok akkor nem értik"
    Nem erről van szó - és nem is kell félni írni... De annak a mondatrészletnek, amit írtál, és amit idéztem ("Adatcsomag érkezik a szerverre (tárhelyre gondoltak sokan, de az zsákutca lett)"), annak nem sok értelme van, mivel a tárhelyszolgáltató is egy webszervert tart fent, és amikor igénybe veszed a szolgáltatást, akkor kapsz egy adott kapacitású tárhelyet, amin tárolhatod a fájljaidat, és az ezek között előforduló HTML, PHP és ehhez hasonló fájlok futtatásáért, kimenetének megjelenítéséért maga a szerver na meg persze a böngésződ a felelős, és még számtalan dolga van a szervernek. Ezt nem kötekedésnek írtam, ne is vedd annak, csak nem tudtam, mit szeretnél vele kifejezni. Mindenesetre ha saját szervered is van a Victor Hugóban, akkor tárhelyed is van. :P
    De maguk a konkrét feladatok, amiknek elvégzésére nem találtál megfelelő szolgáltatót, úgy tűnik, a rejtély homályába vész... :D Csak azért furcsa, mert elég sok mindent vállalnak a tárhely-szolgáltatók, megfelelő pénzért - persze lehet, hogy még így is olcsóbb volt fenntartani egy saját szervert, bár ez megkérdőjelezhető.

    "Aki nem vállalja a személyes találkozót azzal nekem semmi dolgom."
    Nyilván minden normális ember vállalja a személyes találkozót, ha elvállal egy melót, úgy tűnik, nem értetted, mire akartam kilyukadni... :N Nézz meg átlagos álláshirdetéseket - egy normális álláshirdetés elég jól körülírja, behatárolja a konkrét teendőket, elvégzendő feladatokat, hozzájuk elvárt ismereteket. Innen tudja a munkát kereső személy, hogy jelentkezzen-e egyáltalán állásinterjúra. Pl. ha jelentkezik olyan melóra, hogy "Programozás", akkor lehet, hogy az interjún kiderül, hogy olyan ismereteket várnak el a munkavégzéshez, amikről a jelentkező még soha életében nem is hallott, ergo nem fogja érdekelni a munka, és a munkáltató nem veszi fel. Akkor minek pazarolja az idejét olyasmire, amire tudja, hogy nem lesz alkalmas? :) Vagy épp ellenkezőleg: tudja, hogy a szükséges tudás birtokában van, megpróbál bekerülni a céghez.
    Erre céloztam azzal, hogy nem árt leírni a konkrét feladatot, mert pont ezzel hozhatod meg esetleg valakinek a kedvét a személyes találkozóhoz! De ez csak jótanács volt, nem izélgetés, most már úgyis tárgytalan. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák