Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Forest_roby
üzenetére
de nagyon besóztak öreg
Azért azt olvastam, hogy linux alatt (lehet csak bizonyos) néha akadnak az alkalmazások. Az is lehet driver híja volt a dolognak, nem most olvastam, régen meg alig volt rendes driver még alá. Nézz be az openGl topicba. Nekünk suliban tökéletesen be volt állítva asszem red hut alá, de most mintha más lenne fent nekik.
Egyébként simán C-ben lehet fejleszteni opengl-t probléma nélkül.
Itt egy kiindulási link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért azt olvastam, hogy linux alatt (lehet csak bizonyos) néha akadnak az alkalmazások. Az is lehet driver híja volt a dolognak, nem most olvastam, régen meg alig volt rendes driver még alá. Nézz be az openGl topicba. Nekünk suliban tökéletesen be volt állítva asszem red hut alá, de most mintha más lenne fent nekik.