- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
#85259337 #19099 üzenetére
Ahogy t256 írja, nézz meg egy nyelvet, kezdj bele az alapokba. A mai legtöbb magas szintű nyelv C/C++ alapon működik, emiatt sok hasonlóság van bennük. Amit (kezdetnek) egyik nyelven megtanulsz, jó lesz másiknál is. Egyúttal el tudod dönteni azt is, tetszik-e az adott nyelv, vagy sem.
Pl. sokan dicsérték a Rustot, hogy mennyire biztonságos, meg szinte tökéletes programozási nyelv. Belenéztem (elég volt a Wikipédia oldalát elolvasnom, úgy emlékszem); a lényeget rögtön láttam: az utasítás szerkezete hasonlít az Oblivion Script Extenderhez, amivel régebben foglalkoztam, viszont összességében nem nyerte el a tetszésemet, úgyhogy nem láttam értelmét elmerülni benne. Java ugyanez; rengetegen használják, de nekem valahogy mégsem jött be.
Ami fontos, hogy képesnek kell lenned összetett problémákat részekre bontani, áttekinteni, automatizálni. Végül is ez a programozás lényege.
A mesterséges intelligencia problémáját szerintem jól látod, bár most még nincsenek azon a szinten, hogy teljesen kiváltsák a programozókat. Kell még nekik pár év fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest