Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drizzt

nagyúr

válasz KubanitoS #18275 üzenetére

"A fentiek nem elhanyagolható szempontok egy valóban kezdőnek. Ha most nekifognék ilyen-olyan ingyenes netes képzéseket (Codeacademy, W3 stb) csinálni, akkor mégis mit írjak az önéletrajzba? Hogy xy weboldalon szépen végigkattintgattam a képzést? Hülyének fognak nézni..."
    Ha relevansak a korabbi tanulmanyaid, akkor azokat. Ezen kivul erdemes lenne csinalni referencia projekteket. Azokat githubra, vagy hasonlo helyre rakni, arra hivatkozast berakni az oneletrajzba. Eleve ugy erdemes csinalni ezeket a kepzeseket, hogy ki is probalod kozben, foleg az elejen. A full ingyenes dolgokkal nem tudom meddig lehet eljutni, de par szaz dollarert biztos lehet olyan trainingeket venni, amibol ossze lehet pakolni eleg modern, elterjedt dolgokat.
    Ettol fuggetlenul ha van penz, ido, akarat, akkor erdemes lehet menni bootcampre, akiket ismerek, hogy elkezdtek, mindegyikuk programozokent dolgozik azota is. Kiveve egy valakit, aki kibukott, de aztan valahogy security-s lett belole, az meg megy neki.
    Bar a napokban lattam cikkeket, hogy erosen felhigult a bootcamp piac. Ilyenkor gondolom vegkepp a bejaratottak kozul lehet erdemes valasztani valamit.

Új hozzászólás Aktív témák