- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #18055 üzenetére
Köszönöm a választ! A file megnyitásakor is ezt írja ki(magyarul*):
"Az alkalmazás előző verziójával létrehozott adatbázis nem nyitható meg."Ez érthető és világos beszéd(ill. írás). Nálam azért került elő, mert egy win xp-n létrehozott vb6 projektet szeretnék újraírni(azt még nem döntöttem el, hogy Vb.net-ben, vagy C#-ban). Az említett file nem az én művem volt. Csak felhasználtam. De mind1. Leírtam az esetet, mert hátha más is belefut ebbe a problémába. És akkor már meg lesz a megoldás, ha ide téved.
* mi lenne, ha pl. az MS is lex@rná a magyar ügyfeleket(is, másik X népekkel egyetemben), és azt vallaná, amit ti: hogy az angol 1 felsőbbrendű nyelv. Aki számítógépet, okos telót, akármit akar használni, tanuljon meg angolul. Nem bajlódna pl. magyar win, vagy office verziókkal, semmivel. Főleg nem magyar helyesírást ellenőrző office alkalmazásokkal. Megtehetné, de mégsem teszi meg. Sőt! Inkább az felé megy, hogy ezeket a nyelveket is támogassa. Az én angol tudásom pl. kimerül abban, hogy az írott szöveget sacc/kb megértem. Ha mégsem, akkor meg fordítót használok. Pár hete/hónapja volt szó róla, hogy a google mennyire dicsekszik azzal, hogy milyen gyorsan produkál találatot a keresőjével. De pl. a google translate-nél van sokkal jobb/használhatóbb fordító is in'ggyyééé. Itt már meglátszik, hogy 1 emberke(vagy 1 csipet-csapat) nem érthet mindenhez(főleg nem profi módon).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- YouTube
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest