Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

válasz sztanozs #17914 üzenetére

Vegyük ezt az esetet. dqdb a "nagykönyv" szerint mind igaz dolgokat írt. Ezekből kritikus hibának ezt lehet nevezni(legalábbis sztem.):
    >sikertelen foglalás esetében a GlobalAlloc visszatérési értéke NULL, míg az INVALID_HANDLE_VALUE

Gyakorlatban hasznos dolognak ez mondható:
    >hol vannak a const módosítók azon paraméterek elől, amelyek értékét nem módosítja a kód

Csak 1 valami hiányzik a válaszból: történetesen, hogy hogyan kellene megoldani a feladatot. Pedig elég sok időt rá áldozott így is a válaszra(na meg elég hamar válaszolt is). Tehát a ideje is lett volna megválaszolni. Na, az ilyen hozzáállást nem szeretem. Ettől függetlenül végigolvastam/nyugtáztam/módosítottam a leírtak alapján a kódot(mert engem nem az érdekel, hogy milyen stílusban válaszolnak). Ennél többet én mit tehetnék(tehettem volna)? De sztem. ő(vagy pl. te :) ) nyugodtan tehetett volna többet is...

Én senkinek nem javaslom a förumozást. Mindenki induljon ki az én példámból. Legyen intő példa, hogy hogy bánnak az emberkékkel a fórumokon(nem csak itt). Én már benne vagyok a közepében, ezért én még néha irogatok majd(de lehet, hogy idővel még ezt is abbahagyom - ki tudja?). De senkinek nem javaslom.

Új hozzászólás Aktív témák