- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Szerintem félreérted, arról van szó, hogy kell-e mindenképp mindent konténerizálni, nem arról, hogy használsz-e 3rd party csomagokat.
Például linuxon létezik olyan, hogy filesystem hierarchy standard, tehát egyáltalán nem muszáj minden dependenciát globálba telepíteni.
A linuxos dependencia pokol abból jön, hogy mindenki globálba telepít mindent, amit amúgy egyáltalán nem muszáj. Lehet minden projektnek saját könyvtára saját környezettel, és akkor nem lesz összeakadás, ha 4 különböző node verzióra meg 3 különböző java verzióra van szükséged különböző projektekhez.
Szóval kb. azzal hogy nem szemetelem tele a /usr-t, kihúztam a dependencia pokol méregfogát, és megoldottam a fő problémát, ami miatt mindenki mindent egyből konténerizálni akar.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED TV topic
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest