Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Mobil flották
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo

- 

Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Angelotti
tag
Sziasztok!
Eléggé off lesz a kérdésem, hátha kapok rá választ.

Röviden annyi, hogy karrier váltáson gondolkodom, át szeretném képezni magam junior programozóvá. Több helyeről is azt hallotam, hogy a Python-nal lenne érdemes foglalkozni. Egy ismerősöm a Green Fox-ot javasolta, de a Junior programozó képzés keretein belül ott semmit nem foglalkoznak Python-nal. (én meg úgy tudom ez a legmainstreamebb nyelv már egy ideje, a Java mellett).A Ruander-nek viszont van kimondottan Python-os képzése. (náluk sincs a szoftverfejlesztői tanfolyamon belül python).
A kérdés az, hogy ha a megszerzett tudással ebben a szegmensben szeretnék elhelyezkedni érdemes e az elején Pythonra "specializálódni", vagy inkább kezdjek egy Junior szoftverfejlesztői tanfolyammal, amiben ugyan Python nincs, de Java viszont igen.
Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
 - DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
 - Lenovo E490 Notebook i7/16/500
 - LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest