Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Igen, az a gondolat van fejlődőben továbbra is. Az ottani történet megoldása azóta az lett, hogy béreltem szervert, vettem win 10 kulcsot, és XP-k futnak program példányonként dedikáltan. Működni éppen működik, és most már így marad. Hanem a jövőre vonatkozóan jobb lenne, ha lehetne win 10 alatt nyersen futtatni, nem kellene fél tucat xp hozzá, csak azért, hogy minden program példánynak lehessen dedikált desktopja, mert anélkül nem tudok virtuálisan egér kurzorozni, meg klikkentési eseményeket küldeni (pláne nem adatokat beírni). Xp óta számos dolog szigorítva lett, win 10 alatt már ablakot előtérbe hozni sem tudok. Xp alatt működik utoljára.
Bérelt szerverre nem tudok USB-s eszközt dugni. Ha az járható út lenne, fognék valami pic boardot, és régen összeraktam volna. Zéró problémám lenne vele. Azt kellene kiváltani tisztán szoftveresen. File system nice, hanem nekem keyboard meg mouse kellene
Ha jól értettem, semmi épkézláb up-to-date dokumentáció nem létezik publikusan elérhetően?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha jól értettem, semmi épkézláb up-to-date dokumentáció nem létezik publikusan elérhetően?