Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm.
Szóval, nyilván jelenleg úgy vagyok vele, hogy működik a tfs, úgy hogy nem nyúlok hozzá. Szóval értelemszerűen, nem is az a cél, hogy a jelenlegit lemásoljam egy újabb-ra, hanem a jelenlegivel megegyezőt hozzak létre. Azt nyilván látom, hogy milyen folyamatok mennek, meg az Android részén futóakat értem, is hogy mit csinál, szóval csak meg kell találni az ezekkel egyen értékű Azure dolgokat. Vagy hogy egyszerűsítsem a dolgot, beadom a projektet, kijön az apk és ezt kell elérni az új rendszernél
Én úgy gondolnám. bár lehet rosszul, hogy inkább megtanulom az Azure dolgot 0-ról, és felépítem a dolgokat, mintsem a régit tanulmányozzam és alakítgassam, hogy tökéletes legyen. Amúgy az azure már más kapcsán is felmerült, szóval nyilván más esetben a jelenlegi lenne piszkálva.
A régi windows-os dolog csak kérdés ügyileg merült fel. nem én vagyok a rendszergizda, de amúgy szerintem a cégek 90%-nál windows 8.1 talán és újabbakkal találkoztam eddig.
Csak ugye ha netán a cégek 70%-a régi op rendszerrel menne, akkor értelemszerűen nehezen tudnánk megmagyarázni, hogy miért lesz ez nekünk kifizetődő
De amúgy valszeg a natív host-al nem lesz probléma. A jelenlegi Web service .Net framwork 462-őn alapszik, ősrégi, és vannak benne érdekes dolgot, amikre már biztos vannak jobb megoldások is, ezért és szimplán tanulás miatt is át szeretném írni, nem akarok úgy járni, hogy leragad az egész projekt és vele én is egy régi rendszeren, bár mire ebből gond lesz, addigra én már nem leszek itt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kerékpársportok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest