Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm.
Szóval, nyilván jelenleg úgy vagyok vele, hogy működik a tfs, úgy hogy nem nyúlok hozzá. Szóval értelemszerűen, nem is az a cél, hogy a jelenlegit lemásoljam egy újabb-ra, hanem a jelenlegivel megegyezőt hozzak létre. Azt nyilván látom, hogy milyen folyamatok mennek, meg az Android részén futóakat értem, is hogy mit csinál, szóval csak meg kell találni az ezekkel egyen értékű Azure dolgokat. Vagy hogy egyszerűsítsem a dolgot, beadom a projektet, kijön az apk és ezt kell elérni az új rendszernél
Én úgy gondolnám. bár lehet rosszul, hogy inkább megtanulom az Azure dolgot 0-ról, és felépítem a dolgokat, mintsem a régit tanulmányozzam és alakítgassam, hogy tökéletes legyen. Amúgy az azure már más kapcsán is felmerült, szóval nyilván más esetben a jelenlegi lenne piszkálva.
A régi windows-os dolog csak kérdés ügyileg merült fel. nem én vagyok a rendszergizda, de amúgy szerintem a cégek 90%-nál windows 8.1 talán és újabbakkal találkoztam eddig.
Csak ugye ha netán a cégek 70%-a régi op rendszerrel menne, akkor értelemszerűen nehezen tudnánk megmagyarázni, hogy miért lesz ez nekünk kifizetődő
De amúgy valszeg a natív host-al nem lesz probléma. A jelenlegi Web service .Net framwork 462-őn alapszik, ősrégi, és vannak benne érdekes dolgot, amikre már biztos vannak jobb megoldások is, ezért és szimplán tanulás miatt is át szeretném írni, nem akarok úgy járni, hogy leragad az egész projekt és vele én is egy régi rendszeren, bár mire ebből gond lesz, addigra én már nem leszek itt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- EAFC 26
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 16 Plus 128GB 100% (Garancia: 2028.11.11-ig MediaMarkt)
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest