- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?
Nem. Eleve a windowsos Dockernek minimum Hyper-V vagy WSL2 kell, szóval Win10 (meg a szerveres megfelelői) alatt nincs is
Másrészt meg mindenki konténereknél mindenki ugyanazt a kernelt használja, szóval nem egy full virtuális gép, mondjuk azt illetően nem vagyok teljesen képben, hogy ez windowsnál konkrétan milyen megkötésekkel jár (a windowsos Docker egy kicsit amolyan mostohagyerek, igazán Linux alatt érzi jól magát).Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?
Amennyire én néztem, az Azure DevOps tulajdonképpen egy felhőre költöztetett TFS, szóval szimplán átmigrálni nem kellene, hogy túl nagy gond legyen, de persze az bármit megnehezít, ha nem értesz hozzá - viszont egyben rengeteg lehetőséget ad a tanulásra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Autós topik
- Robotporszívók
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másrészt meg mindenki konténereknél mindenki ugyanazt a kernelt használja, szóval nem egy full virtuális gép, mondjuk azt illetően nem vagyok teljesen képben, hogy ez windowsnál konkrétan milyen megkötésekkel jár (a windowsos Docker egy kicsit amolyan mostohagyerek, igazán Linux alatt érzi jól magát).