Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?
Nem. Eleve a windowsos Dockernek minimum Hyper-V vagy WSL2 kell, szóval Win10 (meg a szerveres megfelelői) alatt nincs is
Másrészt meg mindenki konténereknél mindenki ugyanazt a kernelt használja, szóval nem egy full virtuális gép, mondjuk azt illetően nem vagyok teljesen képben, hogy ez windowsnál konkrétan milyen megkötésekkel jár (a windowsos Docker egy kicsit amolyan mostohagyerek, igazán Linux alatt érzi jól magát).Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?
Amennyire én néztem, az Azure DevOps tulajdonképpen egy felhőre költöztetett TFS, szóval szimplán átmigrálni nem kellene, hogy túl nagy gond legyen, de persze az bármit megnehezít, ha nem értesz hozzá - viszont egyben rengeteg lehetőséget ad a tanulásra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hobby rádiós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Másrészt meg mindenki konténereknél mindenki ugyanazt a kernelt használja, szóval nem egy full virtuális gép, mondjuk azt illetően nem vagyok teljesen képben, hogy ez windowsnál konkrétan milyen megkötésekkel jár (a windowsos Docker egy kicsit amolyan mostohagyerek, igazán Linux alatt érzi jól magát).